Visszahívást kérek


Árkalkulátor
Hírek
Vissza

Frissítve 2020.03.18. 13:42

Kedves Tanulók!

Személyes ügyfélfogadásunk jelenleg szünetel, de telefonos és e-mailes regisztrációt korlátlan számban fogadunk. Telefonos érdeklődés és regisztráció munkanapokon 08:00 - 17:00 között lehetséges.

 

GKI TANFOLYAMOK ÉS VIZSGÁK:

A GKI vizsgákat az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont 2020. március 19-től visszavonásig felfüggeszti, a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, a járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezésekkel összhangban.

 

Előzetes tanfolyami és vizsga regisztrációra van lehetőség és kifejezetten ajánljuk is, ugyanis a vizsgák újraindításakor a többszörösen felhalmozódott igények miatt a vizsgára bocsátás várakozási ideje az átlagosnál sokkal hosszabbra fog nyúlni. Várjuk az előzetes regisztrációkat telefonon, illetve e-mailben, hogy a rendszer újra indulása után az elsők közt vizsgázhasson!

 

ÉPÍTŐ ÉS ANYAGMOZGATÓGÉP KEZELŐJE OKJ TANFOLYAMOK ÉS VIZSGÁK:

Az OKJ és Gépkezelői tanfolyamok, Hatósági vizsgák a felettes szervek ajánlása alapján 2020.03.17. napjától határozatlan ideig szünetelnek a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, a járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezésekkel összhangban. Előzetes tanfolyami és vizsga regisztrációra van lehetőség és kifejezetten ajánljuk is, ugyanis a vizsgák újraindításakor a többszörösen felhalmozódott igények miatt a vizsgára bocsátás várakozási ideje az átlagosnál sokkal hosszabbra fog nyúlni. Várjuk az előzetes regisztrációkat telefonon, illetve e-mailben, hogy a rendszer újra indulása után az elsők közt vizsgázhasson!

 

EGYÉB TANFOLYAMOK ÉS VIZSGÁK („B” kategória, teherkötöző-darukötöző, rakományrögzítő, kisgépkezelő, tachográfkezelő):

Egyéb tanfolyamjaink a felettes szervek ajánlása alapján 2020.03.17. napjától határozatlan ideig szünetelnek a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, a járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezésekkel összhangban. Előzetes tanfolyami és vizsga regisztrációra van lehetőség és kifejezetten ajánljuk is, ugyanis a vizsgák újraindításakor a többszörösen felhalmozódott igények miatt a vizsgára bocsátás várakozási ideje az átlagosnál sokkal hosszabbra fog nyúlni. Várjuk az előzetes regisztrációkat telefonon, illetve e-mailben, hogy a rendszer újra indulása után az elsők közt vizsgázhasson!