Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Előjegyzés vizsgamentes GKI kártya megszerzéséhez

információk, árak és előregisztráció a VIZSGAMENTES GKI-ra!

Tisztelt Érdeklődő!

Mint a legtöbben már tudjátok, hamarosan elindulhatnak azok a vizsga mentes GKI tanfolyamok, melyek elvégzése után vizsga nélkül szerezhetitek meg a GKI kártyátokat. Az Illetékes Minisztérium szeptember elején kezdi kiadni az engedélyeket az iskoláknak a vizsgamentes GKI tanfolyamok indítására. Az első ilyen tanfolyamok valószínűleg már szeptemberben elindulhatnak.

A hatalmas érdeklődés miatt lehetőséget biztosítunk Nektek, hogy díjmentesen előregisztrációt küldhessetek az alábbi néhány adat megadásával. Amennyiben elindulhatnak saját tanfolyamjaink, haladéktalanul értesítünk minden jelentkezőt, így valószínűleg az országban elsőként szerezhetitek meg a GKI kártyátokat immár vizsgamentesen.

Az "Előjegyzés" gomb alatt további információkat találhattok a vizsgamentes tanfolyamokról, a várható árakról és egyéb érdekes és nagyon fontos tudnivalókról.

Név:
Telefon:
Email:


Vizsgamentes GKI kártyát csak olyan személy szerezhet, akinek volt már GKI kártyája. Az első GKI kártyájukat megszerezni kívánó tanulók az elméleti vizsgáikat továbbra is a Közlekedési Hatóság számítógépes vizsgateremében teszik le.
Árak:
A vizsgamentes, továbbképzéses GKI tanfolyam ára teher vagy busz kategóriára előre láthatólag e-learninges (távoktatásos) képzés keretében 95.000.- Ft körül, 2 (esetleg 3) napos tantermi képzés esetén 99.000.- Ft körül várható.
Az ár a következőket tartalmazza majd:

1. A tanfolyam díja tantermi, vagy e-learning (távoktatás) formában, melynek elvégzése után nem kell vizsgát tenni!

2. A vizsgamentes GKI tanfolyamok elvégzéséhez egyedileg akkreditált, speciális vezetési szimulátor biztosítása, kötelezően szakoktatói jelenléttel a szükséges gyakorláshoz.

3. A közlekedési felügyeleti díjat, melynek összege megegyezik az eddigi vizsgadíjakkal. „közlekedési törvény 18 § (12a)”

4. A GKI kártya kiállításának hatósági díja.

5. A GKI kártya kipostázása a tanuló által megadott értesítési címre.

6. Az e-learning képzést választó tanulóinknak a gyorsabb tanfolyami haladás érdekében S.O.S. telefonos segélyvonal biztosítása. Miért szükséges ez?

Az elmúlt években szerezett több ezer fős e-learninges tanulói tapasztalatunk alapján a tananyag elvégzése közben gyakran előfordul olyan technikai hiba akár a tanulónál, akár a tananyag rendszerben, mely hátráltatja, vagy akár meg is állítja a tanulót a tovább haladásban. Mivel ügyfeleinkkel közös érdekünk, hogy a tanulóink minél előbb GKI kártyához jussanak, ezért szeretnénk a felmerülő technikai problémák kijavításában a lehető leghamarabb és legegyszerűbb módon segítséget nyújtani.

Tisztelt Konkurencia!

Megkérünk, hogy a honlapunkon közzétett információkat, szolgáltatásokat, képeket, figyelemfelkeltő szófordulatokat, technikai megoldásokat ne másold át egy az egyben, mert nagyon sokat dolgoztunk és dolgozunk rajta. Legalább arra vedd a fáradtságot, hogy kissé átírod, ne adj isten sajátot találsz ki... Nagyon köszi.