Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
GKI vizsgainfók

Vizsgainfók

2020. Január 1. napjától megváltozott a vizsgáztatási rendszer az egész országban.

Megszűnt a tesztlapos vizsga, helyette számítógépen, Hatósági központi helyen kell vizsgát tenni úgy, mint a KRESZ-nél.

Vizsgahelyszíneink

A vizsgára feltétlenül vidd magaddal az érvényes jogosítványod és a személyes adataidat igazoló okmányod (személyi vagy útlevél+lakcímkártya), és ha van, akkor a GKI kártyádat is!

Minden vizsga előtt 30 perccel meg kell érkezni és minden vizsga az iratok ellenőrzésével, adategyeztetéssel kezdődik.

Felhívjuk figyelmed, hogy a Hatóságnak jogában áll a vizsgaidőpontod és a vizsgahelyszíned módosítani, vagy a vizsgád törölni, és új időpontot adni.

Ebből vizsgázol, ha Továbbképzésre jöttél:
3 db tesztlapot kell kitölteni érintőképernyős számítógépen. Tesztlaponként 40 kérdés van, amiből 30 jó választ kell adni a sikeres vizsgához. Erre van összesen 2 órád.

Ebből vizsgázol, ha Alapképzésre jöttél:
3 db tesztlapot kell kitölteni érintőképernyős számítógépen. Tesztlaponként 40 kérdés van, amiből 30 jó választ kell adni a sikeres vizsgához. Erre van összesen 2 órád. Emellett forgalmi vezetésed lesz, szimulátoros feladatot is kapsz, szóbeli vizsgát teszel, és plusz meg kell írnod egy esettanulmányt.

Az esettanulmányt és a számítógépes tesztlap vizsgát központi helyen végzed, minden többi vizsgaelemet a telephelyünkön.

Ebből vizsgázol, ha Összevont Továbbképzésre jöttél:
4 db tesztlapot kell kitölteni érintőképernyős számítógépen. Tesztlaponként 40 kérdés van, amiből 30 jó választ kell adni a sikeres vizsgához. Erre van összesen 2 óra 40 perced. Ez az idő bőven elég mindenre!

ÉS MI VAN, HA VALAMI NEM SIKERÜL...? SEMMI GOND...!
Pótvizsgadíj megfizetése után új vizsgaidőpontot keresünk a számodra. Természetesen új vizsgára csak akkor jelentünk le, ha ezt kifejezetten kéred, és mi is megkaptuk a jegyzőkönyvet, hogy miből kell újra vizsgáznod. Ismételned csak azt a vizsgaelemet kell ami nem sikerült.